Voor wie?

Met de kennis van je KernTalenten, maak je bewustere keuzes die écht bij JOU passen. Of het nu gaat over je beroep, je studiekeuze of het vervolgen van je carrière: de beste keuze is die waar je al je sterke KernTalenten mag en kan inzetten.

Particulieren

Weet je niet welke studie je gaat kiezen? Je weet niet waar je interesses liggen? Jongeren moeten steeds op jongere leeftijd belangrijke keuzes maken. Deze keuzes zijn bepalend voor hun toekomst en beïnvloeden soms de rest van hun leven. De overheid heeft het besluit gemaakt om de studiefinanciering meteen om te zetten in een lening. Dat maakt de keuze nog moeilijker en de druk op de ketel staat hierdoor alleen maar hoger. Sommigen weten heel goed wat ze willen en zijn vastberaden. Maar wat als je dat niet weet en niet zonder hulp je keuze kan maken? Dan biedt de KernTalenten Analyse hulp. De analyse haalt je Sterke KernTalenten naar boven. De uitslag zegt waar je sterk in bent, waar je energie van krijgt en wat je absoluut energie kost.

Organisaties

Wil je optimaal gebruik maken van je team? Wil je teamleden samen laten werken en elkaar aanvullen in plaats van elkaar in de weg staan? Wil je optimaal resultaat bereiken? Door te weten wie je als collega hebt, wat zijn/haar sterke Talenten zijn, kun je elkaar makkelijker begrijpen, elkaar accepteren, anticiperen en aanvullen.

Wat als je meteen weet waar je goed in bent?Echt Talent, Fatima El Hasnaoui

06 38 24 18 16, info@echttalent.nl

 


Echt talent werkt samen met